Ervaring en Vakmanschap

Bas de Koning Bouw & Timmerwerken

Specialist in verbouwen en renoveren.

Bas de Koning Bouw & Timmerwerken

Terugkijkend op een lange reeks van opdrachten, van klein naar groot, die gerealiseerd zijn, dan zit de kracht van Bas de Koning Bouw & Timmerwerken in het aanpakken, zijn deskundigheid, het leveren van wat je beloofd en niet geheel onbelangrijk, tegen welke prijs je het geheel beloofd.
Of het nu een dakkapel, veranda, badkamer, uitbouw of gehele renovatie is, Bas de Koning heeft het allemaal al eens gedaan en hij probeert iedere opdracht weer mooier te maken dan de vorige.
Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een fijn netwerk van vakmensen om zich heen gebouwd. Vakmensen die inmiddels een vast deel van zijn team vormen zoals een elektricien, loodgieter, stukadoor, badkamerspecialist en meubelmaker. Hij kan u dan ook ontzorgen door het hele pakket aan te bieden van verbouw tot en met de afwerking van de ruimte inclusief electra- en loodgieterswerkzaamheden.

 De Koning, een kroon op het werk!

Zoekt u een vakman voor uw mooie project? Neem dan contact met hem op (06) 50 44 30 85 of stuur een e-mail naar: info@dekoningtimmerwerken.nl